Welkom bij massagepraktijk BodyTime.

Op zoek naar een oppepper voor lichaam en geest of zoekt u verlichting in uw pijnlijke spieren?

Maak dan een afspraak voor een massage bij massagepraktijk BodyTime.
Wij zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de doorbloeding van de spieren verbetert en uw geest weer tot rust komt. Een lichaamsmassage geeft de kans in onszelf te verzinken en onze zintuigen een momentje rust te gunnen, want rust in onze zintuigen leidt tot rust in de geest. Uit onderzoek is gebleken wie vaak wordt gemasseerd, minder het stresshormoon cortisol aanmaakt en meer van het knuffelhormoon oxytocine. Hierdoor ervaar u minder pijn, onrust, stress en angst. Ook gaat uw hart rustiger kloppen en kunt u beter slapen.

Wij bekleden nog een andere functie en zijn niet altijd te bereiken, maar bent u geïnteresseerd in een massage bel naar
06 – 42 68 79 29 en bij een ingesproken voicemail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mailen mag ook naar info@massagepraktijkbodytime.nl. Wij werken volgens afspraak op maandag- t/m donderdagavond van 19.00 - 22.00 uur, in een daarvoor ingerichte praktijkruimte aan huis.

Om de kwaliteit hoog te houden zullen wij de nodige bijscholingscursussen volgen om geaccrediteerd te blijven voor de verschillende massages. Tevens hebben wij een diploma reanimatie en een certificaat AED-hulpverlener.

Wilt u iemand anders verwennen of kennis laten maken met een van de behandelingen, geef dan een waardebon, welk verkrijgbaar is in de praktijk. U bepaalt het bedrag en de ontvanger de massage.

Er zijn genoeg redenen om uzelf te verwennen met een heerlijke massage.

© 2020 - 2021 massagepraktijkbodytime.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel