Een massage op een ergonomisch ontworpen stoel, welk kort en effectief is.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij onder ander uw hoofd, nek en gehele rug behandeld wordt. De massage is speciaal ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken. Dit leidt vaak tot spanning en/of stijfheid in de spieren en kan op den duur bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid of zelf RSI veroorzaken. Men neemt gekleed plaats op een massagestoel, er komt geen olie aan te pas, geen plakkerig gevoel na een massage, zodat men direct weer over kan gaan tot de orde van de dag.

Wat is het effect van een stoelmassage?
Het maakt de spieren los, stimuleert de zenuwweefsel, bevordert de doorbloeding. De aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen neemt toe. De bedoeling van stoelmassage is dat het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. De doorbloeding wordt beter en het lichaam wordt vitaler en gezonder. U zult zich erg ontspannen voelen en heeft weer genoeg energie en een gevoel van verfrissing.
Na de massage adviseren wij om 2 glazen water te drinken omdat het lichaam veel afvalstoffen heeft losgelaten en het drinken van water helpt het lichaam hiervan te ontdoen.

Is de stoelmassage voor iedereen geschikt?
Helaas is de stoelmassage niet voor iedereen geschikt, het is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. De massage is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die proberen zwanger te worden. Bepaalde drukpunten worden in de Chinese geneeskunde gebruikt om samentrekkingen van de baarmoeder te stimuleren tijdens de bevalling.
In de Japanse massage stelt men dat de energie-uitwisseling tussen de zwangere vrouw en haar foetus verstoord kan worden.
Wij willen niet ingaan tegen duizenden jaren oude wijsheden.

De manier om over de drempel te komen en ‘gemasseerd’ te worden.

© 2020 - 2021 massagepraktijkbodytime.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel